Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu s-a prezentat în faţa procurorului antidoping de la Roma şi îşi aşteaptă sancţiunea

Mutu s-a prezentat în faţa procurorului antidoping de la Roma şi îşi aşteaptă sancţiunea

Mutu s-a prezentat în faţa procurorului antidoping de la Roma şi îşi aşteaptă sancţiunea
Sursa foto: adrian mutu
03 Mar 2010   •   18:11

Adrian Mutu a fost, miercuri, la sediul Comitetului Olimpic Italian (CONI), şi a fost audiat de procurorul altidoping, asistat de avocaţii Nino D'Avirro, Michelle Ducci şi Paolo Rodella. Atacantului român i-au fost descoperite în corp urme de sibutramină, una dintre substanţele interzise sportivilor. Întâlnirea a început la ora 15 şi s-a încheiat după aproximativ o oră şi jumătate.
"Nu ştiu ce se va întâmpla, dar sunt avocatul lui Mutu şi sunt optimist. Adrian a luat aceste substanţe din motive independente de sport. Nu se poate vorbi de recidivă", a declarat avocatul Rodella pentru un post de radio italian, după încheierea întrevederii.
Prezenţa lui Mutu la Roma a fost una foarte scurtă, el întrând fulgerător în sediul comitetului, aflat în incinta Stadionului Olimpic din ?Cetatea Eternă?. Românul a luat cu el şi flaconul cu imfamele pastile de slăbit, pentru a le arăta procurorului în speranţa că acesta va înţelege că a fost victima unei dezinformări.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close