Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Napoli dă lovitura la Milano: 3-0 cu Inter

Napoli dă lovitura la Milano: 3-0 cu Inter

Napoli dă lovitura la Milano: 3-0 cu Inter
02 Oct 2011   •   12:02

Napoli a urcat pe primul loc în Serie A, după ce a învins cu 3-0 în deplasare o echipe indisciplinată a celor de la Internazionale Milano.

Oaspeţii au acumulat 10 puncte în clasament - cu două mai multe ca Juventus şi Udinese, care au un meci mai puţin disputat - graţie reuşitelor lui Hugo Campagnaro (43), Christian Maggio (56) şi Marek Hamsik (75), într-un meci în care Inter şi-a pierdut calmul şi pe mijlocaşul Joel Obi.

Inter a rămas în zece oameni când Obi a primit al doilea cartonaş galben după un fault la Maggio, arbitrul Gianluca Rocchi acordând greşit un penalty pentru oaspeţi înainte de pauză. Reluările au arătat că faultul s-a produs în afara careului. Marek Hamsik a ratat penalty-ul, însă Julio Cesar a respins mingea doar până la Campagnaro, care a reacţionat rapid şi a deschis scorul.

Inter a contestat prestaţia arbitrului şi frustrarea s-a tradus în două cartonaşe galbene pentru Javier Zanetti şi Cesar. Tehnicianul Ranieri a fost şi el eliminat la pauză, fiind trimis în tribune pentru a vedea cum echipa sa pierde în faţa lui Napoli pe San Siro pentru prima oară din 1994.

Cristian Chivu a jucat până în minutul 43, când a fost schimbat cu Nagatomo. Românul a primit un cartonaş galben, în minutul 36.

În cealaltă partidă disputată sâmbătă, Roma a rezistat unei reveniri a Atalantei şi a câştigat cu 3-1 pe Stadio Olimpico.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close