Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nicolas Anelka şi-a prelungit contractul cu Chelsea

Nicolas Anelka şi-a prelungit contractul cu Chelsea

Nicolas Anelka şi-a prelungit contractul cu Chelsea
25 Iun 2010   •   13:20

Atacantul Nicolas Anelka şi-a prelungit contractul cu Chelsea Londra cu un an, la doar câteva zile după ce a fost trimis acasă de la Cupa Mondială.

Contractul lui Anelka urma să expire anul viitor, iar eliminarea rapidă a Franţei de la CM a permis celor de la Chelsea să încheie în sfârşit negocierile, care au fost amânate în perioada în care clubul se concentra pe câştigarea titlului în Anglia şi a Cupei Angliei.

Anelka, în vârstă de 31 de ani, s-a declarat încântat să continue munca la clubul londonez şi a mărturisit că nu intenţiona să plece. "Când am venit prima oară la Chelsea mi-am dorit să rămân mult mai mult timp de cât am făcut-o la alte cluburi. Este un club mare, joc alături de jucători importanţi şi îmi place această echipă. Îmi place Londra", a spus Anelka.

"Nu este nevoie să plec nicăieri şi sunt foarte fericit că am semnat un nou contract şi ştiu că vor urma meciuri mari şi trofee. Sunt foarte bucuros", a mai spus francezul, care a fost trimis acasă de la Cupa Mondială din Africa de Sud după un conflict cu selecţionerul Raymond Domenech.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close