Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nicușor Stanciu, decisiv pentru Anderlecht în Europa League

Nicușor Stanciu, decisiv pentru Anderlecht în Europa League

Nicușor Stanciu, decisiv pentru Anderlecht în Europa League
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mar 2017   •   22:34

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a marcat golul prin care formaţia belgiană Anderlecht Bruxelles a învins-o în deplasare pe echipa cipriotă APOEL Nicosia cu scorul de 1-0, joi seara, în prima manşă a optimilor de finală ale Europa League la fotbal. 

Stanciu a înscris în minutul 29, după o centrare trimisă înapoi de compatriotul său Alex Chipciu. 

Nicolae Stanciu, care a marcat al patrulea gol în 9 partide jucate în acest sezon în Europa League, a mai avut o situaţie bună de gol în min. 57, când şutul său a trecut razant cu transversala. În min. 68, Stanciu a scos un cartonaş galben, după ce a fost faultat de fundaşul bulgar Jivko Milanov (ex-FC Vaslui). 

Stanciu a fost înlocuit în minutul 80, în timp ce Chipciu a fost schimbat în min. 88, după ce primise un cartonaş galben două minute mai devreme. 

Campioana Ciprului a avut o bară în min. 87, prin Vander. 

Golul lui Stanciu a fost cu numărul 250 pentru Anderlecht în cupele europene. 

Anderlecht a pus capăt unei serii remarcabile de 33 de meciuri fără înfrângere pe teren propriu pentru APOEL, în toate competiţiile. APOEL a pierdut, totuşi, toate cele patru confruntări de acasă cu formaţii belgiene. 

În altă partidă, FC Rostov a terminat la egalitate pe teren propriu cu Manchester United, 1-1, mijlocaşul român Andrei Prepeliţă fiind doar rezervă la ruşi. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: europa league anderlecht
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close