Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Odihnit în United - Blackburn 2-1, Van der Sar va trebui să mai aştepte pentru a stabili recorduri

Odihnit în United - Blackburn 2-1, Van der Sar va trebui să mai aştepte pentru a stabili recorduri

Odihnit în United - Blackburn 2-1, Van der Sar va trebui să mai aştepte pentru a stabili recorduri
Sursa foto: edwin van der sar
21 Feb 2009   •   21:55

Manchester United a câştigat din nou în Premier League, 2-1 cu Blackburn Rovers, dar portarul olandez Edwin van der Sar nu poate fi pe deplin fericit de victoria echipei sale. El trebuie să aştepte următoarea partidă pentru a stabili un nou record de invicibilitate în Europa, fiind ţinut pe margine de antrenorul Alex Ferguson pentru a fi odihnit.
Dezamăgit în urma aceste partide este, probabil, şi peruvianul Roque Santa Cruz, care promisese înaintea meciului că îl va învinge pe olandez şi îi va strica recordul. Nu a avut, însă, această şansă, răzbunându-se totuşi pe rezerva lui Van der Sar, polonezul Tomasz Kuszczak şi marcând pentru 1-1.
Manchester United a început bine partida de pe Old Trafford şi a marcat în minutul 23 prin internaţionalul englez Wayne Rooney. Cum recordul de invincibilitate al batavului coincidea şi cu o performanţă a echipei, minutul 32 al meciului a adus un premiu de consolare pentru Roque Santa Cruz, care a stricat seria de 14 meciuri în care United nu încasase nici un gol. El a ciupit cu agilitate o pasă venită din adâncime şi a driblat portarul, pentru a înscrie din unghi.
Formaţia antrenată de Alex Ferguson a fost aproape să mai primească un gol în minutul 58, când scandinavul Morten Gamst Pedersen a lovit bara. United a fost, însă, echipa care a marcat, Cristiano Ronaldo făcând o nouă dovadă a posibilităţilor sale şi marcând direct din lovitură liberă un minut mai târziu, potrivit Eurosport.
Partida Manchester United - Blackburn Rovers s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru gazde, care continuă să pună presiune pe urmăritoarea Liverpool
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close