Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Oficial. Contra şi-a reziliat contractul cu Getafe şi se pregăteşte să vină la Timişoara

Oficial. Contra şi-a reziliat contractul cu Getafe şi se pregăteşte să vină la Timişoara

Oficial. Contra şi-a reziliat contractul cu Getafe şi se pregăteşte să vină la Timişoara
Sursa foto: cosmin contra
26 Ian 2010   •   18:22

Cosmin Contra a încheiat, marţi, conturile cu formaţia spanilolă Getafe, după patru ani petrecuţi la gruparea din Madrid. Motivele invocate de fundaşul de 34 de ani sunt legate de lipsa de şanse pe care i le-a acordat antrenorul Michel Campo. Viitoarea destinaţie a lui Contra pare să fie FC Timişoara, echipă la care ar putea sta până la vară în speranţa de a câştiga campionatul.
"Este o zi foarte tristă, după patru ani aici m-am ataşat foarte mult de Getafe, de toţi cei ce muncesc aici. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o de la început până acum, s-a comportant mereu bine cu mine. Vreau să mulţumesc tuturor celor care lucrează la club, pentru că s-au comportat întotdeauna foarte bine cu mine", a declarat Contra pentru site-ul oficial al clubului din Madrid.
Fostul jucător al Timişoarei şi al lui Dinamo şi-a luat "La Revedere" de la cei din clubul spaniol şi le-a transmis foştilor săi colegi să câştige Cupa Spaniei.
"Pentru că nu am avut oportunităţi de a juca în acest an, trebuie să aleg alte variante. Cred că încă mai pot să joc, dar dacă nu primesc nicio şansă aici este complicat. Ştiu că aveţi de gând să mă întrebaţi mai multe, dar nu voi intra în amănunte din respect pentru colegii mei şi pentru preºedintele clubului. Vă doresc toate cele bune de aici până la sfârşitul sezonului, sper că veţi ajunge ajunge cât mai sus posibil, să câştigaţi Cupa Spaniei. Dacă am ofensat pe cineva în aceşti ani, tuturor coechipierilor mei le cer scuze şi nimic mai mult. Vă doresc toate cele bune, iar Getafe să rămână acolo, în partea de sus", a conchis jucătorul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close