Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Panathinaikos profită de relaxarea Interului şi câştigă grupa B. Werder merge în UEFA

Panathinaikos profită de relaxarea Interului şi câştigă grupa B. Werder merge în UEFA

Panathinaikos profită de relaxarea Interului şi câştigă grupa B. Werder merge în UEFA
10 Dec 2008   •   01:26

Inter pare de nerecunoscut în Liga Campionilor şi visul european are şanse să fie năruit şi în acest sezon mai devreme decât era prevăzut. Italienii au pierdut, marţi, a doua partidă consecutivă în grupa B, scor 1-2 la Werder Bremen, şi au încheiat pe locul doi în clasament, urmând să întâlnească în optimi o formaţie, cel puţin pe hârtie, mai puternică. Formaţia lui Jose Mourinho era deja calificată în optimile Ligii Campionilor înainte de ultima etapă, dar a căzut de pe primul loc pe cel secund, după golurile marcate în repriza secundă de Claudio Pizarro şi Markus Rosenberg, în timp ce Zlatan Ibrahimovic a înscris golul de onoare.
Primul loc în grupa B i-a revenit formaţiei greceşti Panathinaikos, care a trecut la limită, scor 1-0, de Anorthosis Famagusta. Giorgos Karagounis a înscris singurul gol al partidei, oferindu-i antrenorului Henk Ten Cate cadoul perfect pentru ziua lui, în faţa unui stadion arhiplin din Atena. Gazdele au avut tot timpul controlul întâlnirii greco-cipriote şi puteau să mai înscrie, în timp ce Anorthosis a ratat o ocazie de aur de a prelua conducerea în prima repriză.
O mare surpriză în acest sezon, ca şi CFR Cluj în grupa A, Anorthosis s-a văzut eliminată în urma acestui rezultat din cupele europene, deşi a acumulat şase puncte în grupa B. Werder Bremen a profitat de relaxarea celor de la Inter Milano pentru a obţine locul trei în grupă, ce asigură prezenţa în 16-imile Cupei UEFA.
Clasamentul grupei B
1. Panathinaikos - 10 puncte
2. Inter Milano - 8 puncte
3. Werder Bremen - 7 puncte
4. Anorthosis - 6 puncte
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Inter Milano
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close