Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Panathinaikos ? Villarreal 1-2. Spaniolii câştigă duelul outsiderilor

Panathinaikos ? Villarreal 1-2. Spaniolii câştigă duelul outsiderilor

Panathinaikos ? Villarreal 1-2. Spaniolii câştigă duelul outsiderilor
11 Mar 2009   •   00:49

Ariel Ibagaza a înscris un gol şi a contribuit la cel decisiv înscris de rezerva Joseba Llorente, în meciul pe care Villarreal a reuşit să îl câştige cu greu la Atena, în faţa celor de la Panathinaikos.

?Submarinul galben? s-a impus cu scorul de 2-1 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminând ?verzii? cu scorul general de 3-2, la finalul unei duble-întâlniri între două outsidere ale competiţiei.

Elevii lui Manuel Pellegrini au ajuns în semifinalele competiţiei în 2005-2006 şi acum se află pe drumul de a repeta performanţa, deşi la începutul serii erau uşor dezavantajaţi în lupta cu Panathinaikos, după golul încasat pe teren propriu.

Ibagaza a deschis scorul imediat după pauză şi, deşi Vangelis Mantzios a egalat scorul general în minutul 55, Llorente a stabilit scorul final în urma unui contraatac condus de Ibagaza cu 20 de minute înainte de final. Având nevoie de două goluri, echipa gazdă s-a văzut nevoită să depună armele, spre dezamăgirea celor peste 70.000 de mii de suporteri fanatici greci.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Villarreal Liga Campionilor
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close