Antena 3 CNN Sport Fotbal extern PAOK şi Sevilla merg alături de Napoli în 16-imile Europa League. Vezi rezultatele

PAOK şi Sevilla merg alături de Napoli în 16-imile Europa League. Vezi rezultatele

PAOK şi Sevilla merg alături de Napoli în 16-imile Europa League. Vezi rezultatele
16 Dec 2010   •   09:31

Încă trei cluburi - PAOK Salonic, FC Sevilla şi SSC Napoli - au obţinut un loc la tragerea la sorţi de vineri pentru 16-imile Europa League, după penultima seară din faza grupelor competiţiei.

Grupa D
Club Brugge KV 1-2 Villarreal CF
NK Dinamo Zagreb 0-1 PAOK FC

Villarreal era deja calificată, dar a încheiat grupa pe primul loc după ce s-a impus în Belgia, ambele goluri fiind înscrise de Giuseppe Rossi. PAOK avea nevoie doar de un egal pentru a surclasa Dinamo, însă grecii au avansat cu stil în urma "submarinului galben", mulţumită golului marcat de Dimitris Salpingidis.

Grupa E
FC Dinamo Kiev 0-0 FC Sheriff
AZ Alkmaar 3-0 FC BATE Borisov

Dinamo Kiev şi BATE îşi confirmaseră calificarea înainte de ultima etapă, astfel că meciurile de miercuri nu au mai avut o miză serioasă. BATE a ratat ocazia de a profita de egalul lui Dinamo Kiev cu moldovenii de la Şerif, pierzând la scor în Olanda şi nereuşind astfel să îşi adjudece statutul de cap de serie pentru tragerea la sorţi.

Grupa F
AC Sparta Praga 1-1 PFC CSKA Moscova
FC Lausanne-Sport 0-1 US Palermo

Ierarhia era bine ştiută în această grupă, singurul lucru notabil fiind faptul că un egal la Praga a prevenit ŢSKA Moscova să obţină şase victorii din tot atâtea posibile în grupă. Ezequiel Munoz a înscris golul victoriei pentru Palermo, singurul al partidei din Elveţia cu Lausanne.

Grupa J
FC Karpaty Lviv 1-1 Paris Saint-Germain
FC Sevilla  2-2 Borussia Dortmund

Calificată în 16-imi, PSG şi-a asigurat primul loc în grupă cu un egal în UCraina. Dramatism a existat însă în sudul Spaniei, unde Sevilla a fost pusă în dificultat pe tot parcursul meciului de o echipă Dortmund care avea nevoie de o victorie pentru a-şi depăşi adversara. Golul victoriei nu a venit însă pentru Borussia.

Grupa K
Napoli 1-0 Steaua Bucuresti
Liverpool 0-0 FC Utrecht

Napoli avea nevoie de victorie cu Steaua şi a obţinut-o în minutele de prelungire, când jocul la 0-0 făcut de echipa lui Marius Lăcătuş a cedat. Primul loc a revenit "cormoranilor", care au terminat grupa cu 10 puncte, cele mai puţine înregistrate de o câştigătoare de grupă până în acest moment.

Grupa L
Besiktas 2-0 Rapid Viena
FC Porto 3-1  CSKA Sofia

Atacantul Falcao de la Porto a ratat un penalty şi totodată ocazia de a fi marcat în fiecare partidă din grupă, dar "dragonii" au obţinut o nouă victorie de rutină. Beşiktaş, care îşi asigurase deja locul secund, a fost şi ea prea puternică pentru Rapid Viena.




×
Subiecte în articol: europa league
Parteneri
Soţia bărbatului ucis de clanul Fabian vorbeşte pentru prima oară
x close