Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Clipe dificile pentru Mircea Lucescu. Echipa sa a ratat şansa de a prinde din urmă liderul campionatului din Rusia

Clipe dificile pentru Mircea Lucescu. Echipa sa a ratat şansa de a prinde din urmă liderul campionatului din Rusia

Clipe dificile pentru Mircea Lucescu. Echipa sa a ratat şansa de a prinde din urmă liderul campionatului din Rusia
Sursa foto: foto: Agerpres
26 Sep 2016   •   12:52

Mircea Lucescu a ratat şansa de a se apropia cu Zenit Sankt Petersburg de liderul campionatului din Rusia, care în acest moment, este Spartak Moscova.

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate în deplasare cu Anji, în etapa cu numărul opt din campionatul Rusiei, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0, scrie adevarul.ro.

În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Mircea Lucescu a rămas la trei puncte distanţă de liderul Spartak Moscova, formaţie pe care o va întâlni în runda următoare, pe teren propriu, duminică, 2 octombrie.

Dzyuba a deschis scorul după numai şase minute de joc, din pasa lui Shatov. După numai 12 minute, aceiaşi jucători au colaborat la golul al doilea marcat de formaţia lui Mircea Lucescu.

Nu a fost suficient pentru ca Zenit să câştige. Gazdele au redus din diferenţă în minutul 28, prin Berisha, care a transformat o lovitură de la 11 metri, iar Boli a restabilit egalitatea în minutul 64.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close