Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Paul Gascoigne, la spital după ce a fost rănit într-o bătaie

Paul Gascoigne, la spital după ce a fost rănit într-o bătaie

Paul Gascoigne, la spital după ce a fost rănit într-o bătaie
28 Dec 2016   •   14:32

Paul Gascoigne, fosta vedetă a naţionalei de fotbal a Angliei, a fost spitalizat după ce a fost rănit într-o altercaţie pe care tot el a provocat-o, pe fondul consumului excesiv de alcool, într-un hotel din Londra, scrie AFP.

Poliţia londoneză a fost solicitată să intervină, marţi noaptea, pentru a aplana un scandal izbucnit în barul unui hotel din estul capitalei, un bărbat în vârstă de 49 de ani suferind răni la cap, fiind transportat la spital pentru îngrijiri.

Identificat ca fiind Paul Gascoigne, acesta a fost acuzat de martorii incidentului că a proferat jigniri cu caracter rasial la adresa celor prezenţi şi că a agresat verbal femeile, în direcţia cărora ar fi aruncat ostentativ cu bani.

Poliţia din Londra a anunţat că Gascoigne este în stare "stabilă", precizând că investigaţia va continua.

În septembrie, Paul Gascoigne a primit o amendă de 1.170 euro pentru afirmaţiile sale rasiste în timpul unei apariţii publice în noiembrie 2015.

Devenit un abonat al rubricilor de fapt divers, Paul Gascoigne a fost acuzat că a făcut afirmaţii rasiste pe scena unuia dintre spectacolele sale, ''O seară cu Gazza'', pe 30 noiembrie 2015, la Wolverhampton, în centrul Angliei. În acea seară, când povestea şi făcea glume despre cariera sa de jucător, el i s-a adresat unui agent de securitate de culoare, care se afla în penumbră: ''Poţi să zâmbeşti, că altfel nu te văd?''.

În deschiderea procesului, el şi-a recunoscut fapta. Ulterior, un judecător a decis ca fostul jucător al lui Tottenham şi Lazio Roma să plătească o amendă de 1.170 euro (1.000 lire sterline) şi o sumă identică pentru daune şi interese persoanei incriminate.

Gascoigne (49 ani), care numără 57 de selecţii în naţionala de fotbal a Angliei, a urmat numeroase cure de dezalcoolizare după ultimul său meci profesionist disputat în 2004 cu Boston United. Starea sa de sănătate a suscitat o mare îngrijorare în Regatul Unit, mai ales cu ocazia publicării unor fotografii arătând un bărbat îmbătrânit şi distrus de alcool.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fotbal
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close