Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pazzini împinge titlul spre Inter, după ce a provocat prima înfrângere în şase luni pentru AS Roma (VIDEO)

Pazzini împinge titlul spre Inter, după ce a provocat prima înfrângere în şase luni pentru AS Roma (VIDEO)

Pazzini împinge titlul spre Inter, după ce a provocat prima înfrângere în şase luni pentru AS Roma (VIDEO)
26 Apr 2010   •   16:15

AS Roma a pierdut primul loc în Serie A cu trei etape înainte de sfârşitul campionatului, după ce a pierdut, pe teren propriu, scor 1-2, cu Sampdoria. Prima înfrângere a Romei în campionat după şase luni o trimite la două puncte în spatele liderului, cu treie tape înainte de final.

Roma a început bine partida, Juan trimiţând acrobatic din vole şi Simone Perrotta punându-l la încercare pe Marco Storari. Totti a deschis scorul apoi în minutul 15, finalizând cu latul centrarea lui Mirko Vucinic. Gruparea din capitala Italiei a menţinut presiunea în prima repriză, însă nu a reuşit să mărească avantajul: Totti a lovit bara în minutul 20, iar apoi a trimis pe lângă poartă din vole, după ce Storari a greşit la şutul lui Jeremy Menez.

Ocaziile s-au răzbunat în minutul 52, când Pazzini a egalat pentru Sampdoria din centrarea lui Antonio Cassano. Storari a continuat să ţină Roma la respect, în faţa lui Toni şi Riise, iar Pazzini i-a făcut pe fanii şi jucătorii gazdă să plângă cu cinci minute înainte de final, când a marcat golul victoriei pentru Sampdoria.

"Avem neboie de trei victorii şi să sperăm că Inter face egal în cel puţin unul dintre meciuri. Am fost stăpânii destinului nostru, dar acum nu mai este cazul", a declarat tehnicianul Romei, Claudio Ranieri.

Inter se află pe primul loc cu 73 de puncte, în timp ce Roma are un avans de şapte puncte faţă de locul trei ocupat de AC Milan. Sampdoria ocupă ultimul loc ce asigură calificarea în Liga Campionilor, cu 60 de puncte, şi se va bate cu Palermo, inclusiv în meci direct, pentru menţinerea acestei poziţii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close