Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Piticul Trochowski înscrie cu capul şi aduce victoria lui Hamburg în meciul cu Werder Bremen (VIDEO)

Piticul Trochowski înscrie cu capul şi aduce victoria lui Hamburg în meciul cu Werder Bremen (VIDEO)

Piticul Trochowski înscrie cu capul şi aduce victoria lui Hamburg în meciul cu Werder Bremen (VIDEO)
30 Apr 2009   •   23:40

Hamburg este cu un picior în finala Cupei UEFA după ce a reuşit să câştige în deplasare cu Werder Bremen, scor 1-0, în partida tur a semifinalelor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în prima repriză de Trochowski, micuţul mijlocaş reuşind să-l învingă pe Wiese cu o lovitură de cap.

Începutul meciului a fost nervos. Olic, apoi Diego, au trecut pe lângă deschiderea scorului şi era clar că va fi o confruntare pe viaţă şi pe moarte. Hamburg a părut a controla partida, fără ocazii importante însă. Avertismentul lui Hugo Almeida a fost bine perceput de oaspeţi, care au replicat prin Guerrero şi prin golul cu capul al piticului Trochowski din minutul 28. Werder a reacţionat ca o mare echipă, dar Tziolis şi Pizarro nu au găsit drumul spre poarta lui Rost, şi prima repriză s-a încheiat cu echipa lui Jol în avantaj.



Aogo a dat primul semn al părţii secunde că Hamburg nu se mulţumeşte cu avantajul minim, dar şutul său a ocolit de puţin buturile lui Wiese. După două oportunităţi irosite de gazde prin Hugi Almeida şi Boenisch, portarul lui Werder l-a blocat în ultimul moment pe Olic. Cele două echipe nu au stare, iar ocaziile se succed rapid de la o poartă la alta. Pizarro, Pitroipa, Diego, din nou Pizarro şi Rosenberg au pe rând şansa de a modifica tabela, dar aceasta se încăpăţânează să rămână la scorul stabilit în prima repriză. Finalul este intens. Gazdele iau cu asalt careul lui Rost, dar contrele lui Hamburg par a fi săgeţi otrăvite. Naldo şi Pizarro ratează ultimele ocazii pentru Werder, care va trebui să remonteze în deplasare dezavantajul minim.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close