Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Portarul lui Flamengo s-a predat poliţiei, în cazul unei femei dispărute

Portarul lui Flamengo s-a predat poliţiei, în cazul unei femei dispărute

Portarul lui Flamengo s-a predat poliţiei, în cazul unei femei dispărute
08 Iul 2010   •   14:27

Portarul uneia dintre cele mai populare echipe din Brazilia s-a predat poliţiei ca urmare a dispariţiei fostei sale iubite, informează BBC.

Bruno Fernandes, care joacă pentru Flamengo, este investigat după ce Eliza Samudio a dispărut în urmă cu aproape o lună. Un văr mai tânăr al fotbalistului a declarat poliţiei că a fost răpită şi că este moartă. Eliza Samudio declarase că fotbalistul însurat este tatăl copilului ei.

Portarul s-a prezentat la o secţie de poliţie din Rio de Janeiro miercuri noapte, la scurt timp după ce un mandat de arestare pe numele lui fusese emis. Poliţia o arestase mai devreme şi pe soţia lui, Dayane Souza, şi pe alţi câţiva prieteni.

Mandatele de arestare au fost emise după ce vărul de 17 ani al lui Fernandes a declarat poliţiei că a luat parte la răpirea domnişoarei Samudio cu un prieten al fotbalistului, Luiz Henrique Ferreira Romao. Conform poliţiei, tânărul a declarat că Eliza Samudio era moartă, dar nu a specificat cum a murit sau unde este corpul ei.

Luni, Fernandes declarase pentru un post de radio brazilian că are "conştiinţa curată. În viitor o să pot râde de această situaţie".

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close