Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Everton revine şi scoate o remiză cu Manchester United

Premier League: Everton revine şi scoate o remiză cu Manchester United

Premier League: Everton revine şi scoate o remiză cu Manchester United
25 Oct 2008   •   16:38

Everton s-a luptat şi a revenit pe tabela de marcaj după ce a fost condusă, pentru a termina la egalitate, scor 1-1, meciul cu Manchester United disputat pe Goodison Park.
Golul perfect lucrat al lui Darren Fletcher a oferit oaspeţilor un avantaj minim la pauză, dar pe deplin meritat. Ryan Giggs a făcut un un-doi cu Fletcher şi acesta a pătruns în careu, driblându-şi adversarul din preluare şi trimiţând mingea printre picioarele lui Tim Howard, în minutul 22.
Gazdele nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Manchester în prima repriză, ?diavolii? trecând totodată pe lângă majorarea scorului în repetate rânduri, însă totul s-a schimbat la pauză. Cei de la Everton au intrat foarte motivaţi pe teren şi au fost recompensaţi în minutul 63. Fostul jucător de la United, Phil Neville, a trimis o centrare în careu, iar mijlocaşul Marouane Fellaini s-a înălţat peste Nemanja Vidic şi a trimis cu capul pe lângă Edwin Van der Sar.
În urma acestui rezultat, Manchester a acumulat 15 puncte şi rămâne pe locul cinci în clasament, dar are un meci mai puţin disputat.
Alte rezultate de sâmbătă:
Sunderland-Newcastle 2-1
West Bromwich-Hull City 0-3
Blackburn-Middlesbrough 1-1
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close