Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Liverpool învinge pe Bolton cu 3-1 şi devine lider

Premier League: Liverpool învinge pe Bolton cu 3-1 şi devine lider

Premier League: Liverpool învinge pe Bolton cu 3-1 şi devine lider
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Aug 2011   •   21:32

Liverpool a confirmat că este una dintre favoritele la titlu din acest sezon, după ce a învins acasă pe Bolton cu 3-1 în etapa a 3-a din Premier League.

Noua achiziţie a cormoranilor, Henderson, a deschis scorul după un sfert de oră de joc, pentru ca slovacul Skrtel să dubleze avantajul echipei lui Kanny Dlaglish în startul părţii secunde. Charlie Adam a marcat primul său gol pe Anfield cu un şut din marginea careului, pentru ca rezultatul final să fie stabilit în prelungiri de croatul Klasnic.

 
În urma acestei victorii, Liverpool urcă pe primul loc în clasamentul din Premier League, cel puţin până duminică, atunci când vor evolua cele două echipe din Manchester, care, dacă înving, vor acumula maximum de puncte. Este pentru prima oară după 840 de zile când cormoranii sunt lideri în Anglia, precedenta performanţă de acest gen fiind reuşită pe 9 mai 2009.
 
Chelsea a aşteptat până în ultimele zece minute ale partidei de pe teren propriu cu Norwich pentru a obţine cea de-a doua victorie a sezonului. Echipa lui Villas Boas a deschis scorul în debutul partidei, prin Bosingwa, însă nou-promovata a egalat la începutul reprizei a doua, atunci când Holt a profitat de greşeala lui Hilario şi a marcat în poarta goală.
 
Tehnicianul londonezilor s-a văzut nevoit să renunţe şi la Drogba, atacantul ivorian accidentându-se grav după o ciocnire cu Ruddy, portarul celor de la Norwich, şi având nevoie de îngrijiri medicale care aveau să prelungească meciul cu 11 minute. Din câte se pare, fostul jucător al lui Marseille a suferit o comoţie şi a fost inconştient aproape jumătate de oră, urmând să fie lăsat să părăsească spitalul după o serie de teste.
 
După reluarea jocului, Chelsea a obţinut un penalty în minutul 81, fază la care goalkeeperul oaspeţilor a fost eliminat, Lampard transformând şi readucându-şi echipa în avantaj, pentru ca spaniolul Juan Mata, abia transferat de la Valencia, să-şi facă un cadou perfect la debut şi să înscrie pentru 3-1 în ultimul minut.
 
Surpriza debutului de sezon în Anglia, Wolverhampton, îşi continuă forma excelentă şi rămâne neînvinsă după ce a remizat în deplasare cu Aston Villa, scor 0-0, acelaşi rezultat care s-a înregistrat şi în întâlnirea dintre Swansea şi Sunderland. Ghinionista etapei poate fi considerată Blackburn Rovers, care a ratat două lovituri de la 11 metri în meciul de acasă cu Everton, pentru a fi învinsă în ultimul minut tocmai dintr-un penalty, transformat de Arteta.
 
După două egaluri, Wigan a bifat în sfârşit şi primul succes din noul sezon, reuşind să treacă pe teren propriu de nou-promovata Queen's Park Rangers cu scorul de 2-0. Ambele goluri ale echipei lui Roberto Martinez au fost marcate de Franco Di Santo.
 
Premier League, Etapa a 3-a
 
Aston Villa - Wolverhampton 0-0
Wigan - Queen's Park Rangers 2-0
Blackburn Rovers - Everton 0-1
Chelsea - Norwich City 3-1
Swansea - Sunderland 0-0
Liverpool - Bolton 3-1

 

×
Subiecte în articol: Premier League Anglia Liverpool Chelsea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close