Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preşedintele clubului Olympique Lyon vrea ca Bordeaux să câştige Ligue 1

Preşedintele clubului Olympique Lyon vrea ca Bordeaux să câştige Ligue 1

Preşedintele clubului Olympique Lyon vrea ca Bordeaux să câştige Ligue 1
22 Mai 2009   •   00:30

Jean-Michel Aulas, preşedintele clubului Lyon, a lăsat să se înţeleagă că va ţine pumnii formaţiei Bordeaux în lupta pentru titlu din Ligue 1.

Bordeaux şi Marseille sunt singurele formaţii rămase în cursă, iar echipa lui Aulas deja a jucat un rol important în a decide care din cele două echipe va pune capăt seriei de şapte titluri consecutive a celor din Lyon. Olympique a pierdut 1-0 cu Bordeaux în etapa a 32-a, ca apoi să învingă Marseille cu 3-1 duminica trecută, în ceea ce se poate dovedi a fi punctul de răscruce al sezonului.

Deşi nu pot exista suspiciuni de blat, rezultatele echipei au fost pe placul lui Aulas. ?Este adevărat că îmi plac oficialii lui Bordeaux. Există un respect reciproc între cluburile noastre. Să spunem că Bordeaux va fi o campioană minunată, dar nu am învins Marseille doar pentru a face Bordeaux fericită, aveam şi noi nevoie de victoria respectivă?, a declarat Aulas.

Lyon se află în prezent pe locul trei în Ligue 1, cu 67 de puncte, la trei în spatele lui Marseille şi la patru în faţa celor de la PSG.

Se va împiedica Bordeaux la Monaco?
Bordeaux, de cealaltă parte, are un avans de trei puncte în Ligue 1, dar fundaşul argentinian Renato Civelli de la Marseille nu crede că liderul va câştiga titlul. ?Este aproape imposibil pentru un club să câştige 11 meciuri la rând. Bordeaux e o echipe mare, dar a avut şi mult noroc pe parcurs, iar norocul se poate schimba în orice moment. Noi trebuie să câştigăm la Nancy. Înfrângerea cu Lyon ne-a durut, dar nu putem renunţa la luptă pentru că am putea regreta enorm dacă Monaco învinge Bordeaux. Orice se poate întâmpla. Sunt sigur de asta?, a spus Civelli.

Marseille joacă în deplasare la Nancy în etapa a 37-a şi acasă cu Rennes în ultima etapă, în timp ce Bordeaux se deplasează la Monaco, înainte de ultimul meci cu Caen, de pe teren propriu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close