Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preşedintele Federaţiei Palestiniene de Futsal a fost ucis de un obuz israelian în Fâşia Gaza

Preşedintele Federaţiei Palestiniene de Futsal a fost ucis de un obuz israelian în Fâşia Gaza

Preşedintele Federaţiei Palestiniene de Futsal a fost ucis de un obuz israelian în Fâşia Gaza
Sursa foto: Bloc fumegand in Fasia Gaza
16 Ian 2009   •   17:52

După ce, de curând, trei fotbalişti şi selecţionerul echipei naţionale a Palestinei fuseseră ucişi în timpul bombardamentelor israeliene din Fâşia Gaza, un obuz lansat miercuri a curmat încă o viaţă a unei persoane importante din sportul din regiunea arabă. Khalil al-Jaber Hassan, preşedintele Federaţiei Palestiniene de Futsal, şi soţia acestuia au fost găsiţi morţi într-o clădire care fusese lovită de obuze.
Oficialul futsalului din Palestina nu mai fusese văzut din momentul atacului, iar cercetarea apartamentului acestuia a dus la descoperirea celor două corpuri. Khalil al-Jaber Hassan era, conform Mediafax, membru al Comitetului Olimpic Palestinian, motiv pentru care a făcut parte din delegaţia palestiniană care s-a deplasat la Atena pentru Jocurile Olimpice din 2004.
Atacurile care au fost lansate de statul israelian împotriva Fâşiei Gaza, pe 27 decembrie 2008, au dus la moartea a 1.133 şi rănirea a încă 5.130 de palestiniei, informaţii date de către serviciile de urgenţă.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close