Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Prins în club cu prostituate, Tomas Ujfalusi s-a retras din naţionala Cehiei

Prins în club cu prostituate, Tomas Ujfalusi s-a retras din naţionala Cehiei

Prins în club cu prostituate, Tomas Ujfalusi s-a retras din naţionala Cehiei
Sursa foto: tomas ujfalusi
08 Apr 2009   •   17:45

Echipa naţională a Cehiei a pierdut unul dintre cei mai buni jucători ai săi, după ce fundaşul Ujfalusi de la Atletico Madrid a anunţat că nu va mai juca la nivel internaţional. Deşi vârsta i-ar mai fi permis să joace la nivel înalt (are doar 31 de ani), fostul coleg al lui Mutu de la Fiorentina a dat vina pentru decizia sa pe felul în care presa l-a tratat atunci când a apărut în unele poze în compania unor prostituate, în club, după înfrângerea de acasă, scor 1-2, cu Slovacia.
"Renunţ să mai îmbrac tricoul echipei naţionale ca urmare a situaţiei în care se află Federaţia de Fotbal a Cehiei, dar şi a scandalurilor care au ţinut prima pagină a ziarelor în ultima vreme", a declarat Ujfalusi, potrivit gsp.
Tomas Ujfalusi, căpitan al Fiorentinei lui Adrian Mutu până sezonul trecut, nu este singurul jucător ceh care a fost prins în club în noaptea zilei de 1 aprilie, după înfrângerea ruşinoasă cu Slovacia, Milan Baros fiind şi el printre numele vehiculate. Fundaşul strânsese 78 de selecţii pentru reprezentativa Cehiei, pentru care a şi înscris două goluri. Mai mult, după retragerea lui Tomas Rosicky, Ujfalusi a preluat şi banderola de căpitan.
În altă ordine de idei, selecţionetul echipei Cehiei, Petr Rada, a fost demis din funcţie miercuri, din cauza rezultatelor proaste care au dus la ocuparea locului al patrulea în grupa a 3-a de calificare la Cupa Mondială din 2010, după Irlanda de Nord, Slovacia şi Polonia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close