Antena 3 CNN Sport Fotbal extern PSG s-a calificat în finala Cupei Franţei, după ce a trecut de gruparea Quevilly, din liga a patra

PSG s-a calificat în finala Cupei Franţei, după ce a trecut de gruparea Quevilly, din liga a patra

PSG s-a calificat în finala Cupei Franţei, după ce a trecut de gruparea Quevilly, din liga a patra
15 Apr 2010   •   02:28


Mevlut Erding a calificat Paris Saint Germain în finala Cupei Franţei după ce golul său înscris în repriza a doua a fost singurul al victoriei cu 1-0 obţinute în faţa micuţei formaţii de ligă a patra, Quevilly.

PSG s-a calificat în a 11-a finală a Cupei Franţei, care se va juca de 1 mai pe Stade de France, în compania celor de la AS Monaco, într-o reeditare a finalei din 1985, câştigată de gruparea de pe Riviera franceză. Monaco s-a calificat marţi în finală, după ce Moussa Maazou a înscris în prelungiri pentru o victorie cu 1-0 în faţa lui Lens.

După o primă repriză în care au fost consemnate doar patru şuturi pe poartă în decurs de zece minute, atacantul franco-turc Erding a reuşit în cele din urmă să găsească spaţiul porţii în minutul şase al reprizei secunde. Parizienii, care au jucat fără suportul fanilor, suspendaţi pentru meciurile din deplasare, au evitat prima eliminare în faţa unei echipe din liga a patra de la Clermont, în 1997, încercând acum să câştige trofeul pentru a opta oară.

"Trebuie să îi felicit pe jucătorii de la Quevilly. Ne-au creat probleme şi am avut dificultăţi în a ne califica. Cel mai greu a fost să ajungem în finală. A fost un sezon greu. Sper că după meciul cu Monaco vom avea motive de bucurie", a declarat Antoine Kombouare, antrenorul lui PSG.

Formaţia din Normandia putea să deschidă scorul cu două minute înainte de pauză, însă portarul lui PSG, fostul rapidis Apoula Edel, a respins in extremis şutul mijlocaşului Sebastien Vaugeois, cu vârful degetelor. Aventura s-a terminat astfel pentru Quevilly, finalistă în 1927 şi semifinalistă în 1968, care a eliminat echipe de top precum Rennes şi Boulogne în drumul spre semifinalele din 2010.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close