Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pus pe lista de transferuri, după ce a făcut sex cu soţia pe stadionul echipei Dinamo Zagreb ? Galerie foto

Pus pe lista de transferuri, după ce a făcut sex cu soţia pe stadionul echipei Dinamo Zagreb ? Galerie foto

Pus pe lista de transferuri, după ce a făcut sex cu soţia pe stadionul echipei Dinamo Zagreb ? Galerie foto
Sursa foto: Nives Celzijus
24 Ian 2009   •   17:29

Un fotbalist croat a fost pus pe lista de transferuri de către clubul său, după ce soţia lui, model şi cântăreaţă în Croaţia, a dezvăluit că au făcut sex pe terenul unde naţionala ţării lor a învins Anglia.
Internaţionalul croat Dino Drpic şi soţia sa Nives Celzijus au întreţinut relaţii sexuale la centrul terenului formaţiei sale din Zagreb. Echipa sa naţională a învins apo Anglia acolo, cu scorul de 2-0, într-un meci de calificare pentru EURO 2008.
Într-un interviu pentru o televiziune sârbă, unde îşi promova cartea ?Adevărul gol-goluţ?, Celzijus a dezvăluit că au reuşit să îşi convingă prietenii să lase nocturna aprinsă pe stadionul Maksimir. ?Dino a aranjat totul şi şi-a îndeplinit astfel visul de a face sex în mijlocul unui teren de fotbal?, a spus ea.

Dinamo Zagreb l-a pus acum pe jucător pe lista de transferuri şi a refuzat să comenteze incidentul. Ironia face ca Drpic să poată fi transferat chiar în Anglia, unde colegii săi din echipa naţională, Luka Modric şi Vedran Corluka, deja joacă pentru Tottenham Hotspur.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close