Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Puştii lui Sir Alex Ferguson, de neoprit: Man. United a învins cu 3-0 pe Tottenham

Puştii lui Sir Alex Ferguson, de neoprit: Man. United a învins cu 3-0 pe Tottenham

Puştii lui Sir Alex Ferguson, de neoprit: Man. United a învins cu 3-0 pe Tottenham
de M.T.    |    23 Aug 2011   •   10:40

Manchester United şi-a continuat startul excelent de sezon şi a învins cu 3-0 pe Tottenham în ultimul meci al etapei a doua din Premier League.

Cu o echipă de start în care s-au regăsit noii copii teribili ai lui Sir Alex Ferguson - Phil Jones, Smalling, Cleverley sau Welbeck - campioana Angliei a obţinut un nou succes convingător şi le egalează în fruntea clasamentului pe rivala locală, Manchester City, şi pe surpriza Wolverhampton.

Fără Luca Modric în echipă, croatul fiind, se pare, aproape de un transfer la Chelsea, Tottenham a rezistat pe Old Trafford până în minutul 60, atunci când Welbeck a deschis scorul pentru United cu o lovitură de cap, în urma unei centrări excelente a lui Cleverley.

Atacantul „diavolilor” a devenit din finalizator pasator la golul de 2-0, atunci când, printr-un călcâi superb l-a lăsat pe Anderson singur cu portarul, mijlocaşul brazilian îndeplinind o simplă formalitate.

Scorul final l-a stabilit Wayne Rooney, care a înscris în minutul 87, după o pasă a veteranului Ryan Giggas, abia intrat pe teren.

La finalul întâlnirii, Sir Alex Ferguson s-a arătat încântat de jocul tinerilor săi jucători, echipa de start a lui United având o medie de vârstă de 23 de ani şi o lună, a doua cea mai tânără formaţie din istoria Premier League. „Continuăm să avem încredere în tinerii jucători, iar fanii apreciază acest lucru. Mereu am crezut în ei”, a declarat managerul „diavolilor”, care a caracterizat evoluţia elevilor săi din repriza a doua „absolut fantastică”.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close