Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rădoi înscrie pentru Al-Hilal în Liga Campionilor Asiei şi are un nou antrenor: Jean Tigana (VIDEO)

Rădoi înscrie pentru Al-Hilal în Liga Campionilor Asiei şi are un nou antrenor: Jean Tigana (VIDEO)

Rădoi înscrie pentru Al-Hilal în Liga Campionilor Asiei şi are un nou antrenor: Jean Tigana (VIDEO)
17 Mar 2009   •   18:44

Gruparea saudită Al-Hilal a reuşit să obţină un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe terenul formaţiei Pakhtakor Taşkent, liderul grupei A din Liga Campionilor Asiei.

Internaţionalul român Mirel Rădoi a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 55, din penalty, pentru ca gruparea din Uzbekistan să egaleze două minute mai târziu, prin golul înscris de Tadjiev. Pentru Rădoi aceasta a fost a treia reuşită de când s-a transferat la Al Hilal.





În celălalt joc al grupei A, echipele Saba Battery (Iran) şi Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite) au terminat la egalitate, scor 0-0. După două etape, în clasamentul grupei A conduce Pakhtakor Taşkent, cu 4 puncte, urmată de Al Hilal (2 puncte, golaveraj 2-2), Saba Battery (2 puncte, golaveraj 1-1) şi Al Ahli Dubai (un punct).

Pentru Al-Hilal acesta a fost probabil ultimul meci cu Cătălin Necula la cârma echipei, site-ul grupării saudite anunţând tot marţi că antrenorul francez Jean Tigana va prelua conducerea tehnică a echipei. Tigana va semna un contract valabil pe durata a 18 luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close