Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rădoi: "Să fim serioşi, România se bate la locul doi cu Bosnia şi Belarus"

Rădoi: "Să fim serioşi, România se bate la locul doi cu Bosnia şi Belarus"

Rădoi: "Să fim serioşi, România se bate la locul doi cu Bosnia şi Belarus"
Sursa foto: mirel radoi
02 Mar 2010   •   19:33

Jucătorii echipei naţionale nu cred prea mult într-o minune în Grupa D de calificare la Campionatul European din Polonia şi Ucraina. Mirel Rădoi, căpitanul echipei în absenţa lui Cristian Chivu, consideră că România nu îşi poate propune să depăşească Franţa în clasament, singurul obiectiv realist fiind locul al doilea.
"O dată cu acest meci amical ne apropiem şi mai mult de campania de calificare, iar noi trebuie să avem o evoluţie bună şi bineînţeles că vom urmări să câştigăm. Chiar dacă ne aşteptăm ca tribunele să nu fie pline, sunt sigur că vor fi cel puţin câteva mii de spectatori care ne vor încuraja", a declarat Mirel Rădoi pentru Mediafax.
Rădoi consideră că adversarii de nivelul "tricolorilor" vor fi bosniacii şi bieloruşii, în nici un caz fotbaliştii din naţionala "Cocoşului Galic".
"Nu cred că suntem favoriţi în lupta cu Franţa pentru că ei au o echipă foarte puternică. În această grupă cred că ne batem de la egal la egal cu naţionalele din Belarus şi Bosnia", a conchis fundaşul lui Al-Hilal.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close