Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid a învins la limită Almeria şi rămâne la trei puncte de Barcelona

Real Madrid a învins la limită Almeria şi rămâne la trei puncte de Barcelona

Real Madrid a învins la limită Almeria şi rămâne la trei puncte de Barcelona
16 Apr 2010   •   00:50

Real Madrid se află la trei puncte în spatele liderului FC Barcelona cu şase etape înainte de final, după ce a învins cu 2-1, în deplasare, formaţia UD Almeria.

Barcelona a "furat" startul în lupta pentru titlu după victoria cu 2-0 de la Madrid, din weekend, şi mărise avansul miercuri, după meciul cu Deportivo La Coruna. Avansul de şase puncte a fost însă redus la jumătate de Real, o zi mai târziu.

Albert Crusat a deschis scorul pentru Almeria în minutul 14, când a reluat o centrare de pe partea dreaptă. Bucuria gazdelor a durat însă doar 13 minute, până când Cristiano Ronaldo a cules un balon la 30 de metri de poartă, a pătruns spre careu şi a şutat pe lângă Diego Alves, înscriind al 19-lea gol în acest sezon din La Liga.

Guti a nimerit bara la scurt timp, iar Marcelo a ratat în repriza a doua, însă Madrid avea să câştige partida mulţumită lui Rafael van der Vaart, care a preluat o pasă de la Gonzalo Higuain şi a finalizat cu precizie de la marginea careului, cu 21 de minute înainte de final.

Într-un alt meci disputat joi, Valencia a învins Athletic Bilbao cu 2-0 şi şi-a consolidat poziţia a treia în clasament.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close