Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid îl dă afară pe Gareth Bale

Real Madrid îl dă afară pe Gareth Bale

Real Madrid îl dă afară pe Gareth Bale
22 Feb 2018   •   13:51

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor, se va despărţi la finalul acestui sezon de internaţionalul galez Gareth Bale, anunţă presa iberică.

Achiziţionat în 2013, de la Tottenham Hotspur, pentru suma-record la momentul respectiv de 101 milioane euro, Bale a disputat în acest sezon doar 35,5% din minutele posibile în tricoul grupării madrilene (1.342 de minute din totalul de 3.780), iar în ultimele partide a fost rezervă.

Desele accidentări suferite l-au împiedicat pe Bale să se impună la Real Madrid, iar după ultima dintre ele, produsă în anul trecut în septembrie, galezul pare să aibă dificultăţi în a-şi recăpăta ritmul.

Conform cotidianului Marca, responsabilii lui Real Madrid au luat deja decizia de a se despărţi de Gareth Bale la finalul acestui sezon. Presa sportivă internaţională a menţionat în cursul ultimilor doi ani interesul lui Manchester United, dar şi al altor cluburi, faţă de fotbalistul galez, însă acesta a rămas în continuare la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

"Realitatea este că, în vara trecută, Real Madrid l-ar fi vândut pe Bale cu 90 de milioane euro. Însă nici Manchester United şi nicio altă echipă nu a oferit această sumă", comentează publicaţia sportivă spaniolă

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close