Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid -Osasuna 3-1. Realul revine după ce a fost condus. Rezultate Spania

Real Madrid -Osasuna 3-1. Realul revine după ce a fost condus. Rezultate Spania

Real Madrid -Osasuna 3-1. Realul revine după ce a fost condus. Rezultate Spania
Sursa foto: real madrid osasuna
18 Ian 2009   •   20:32

Real Madrid a jucat duminică primul meci sub preşedinţia interimară a lui Vicente Boluda. Campionii au reuşit victoria, dar numai după o sperietură bună, când au fost conduşi.
În minutul 21, oaspteţii au preluat conducerea pe Bernabeu. Madrid a avut nevoie de acest şoc pentru a intra în joc, dar Higuain şi Robben nu au reuşit egalizarea.
A două repriză a început cu noroc pentru galatici. Sergio Ramos reuşeşte un şut bun, dar puţin periculos, la cinci minute de la reluarea meciului. Totuşi, portarul Osasunei este păcălit de balon, care loveşte pământul în faţa sa şi îl depăşeşte. Real reuşeşte astfel egalarea.
Această eroare a dus-o pe Madrid pe panta ascendentă. Osasuna s-a văzut sub presiune şi lupta pentru a o ţine pe Madrid departe de poartă, dar şi pentru a se salva din zona roşie a clasamentului. Robben a fost ineficient până în minutul 64, când reuşeşte pasa de gol.
Olandezul îi centrează lui Higuain, care nu a mai ratat din 3 metri. Răsturnarea de situaţie nu era pe placul oaspeţilor- istorie de săptămâna trecută se repeta, după ce au condus-o pe Barcelona, pentru ca în final să piardă.
Avea să fie 3-1 în final prin golul lui Arjen Robben, în minutul 90, după ce cu circa 10 minute înainte Osasuna rămâne în 10 oameni în urma unei decizii controversate.

Rezultate Spania
Getafe 0 - 1 Racing Santander
Malaga 4 - 0 Espanyol
Real Madrid 3 - 1 Osasuna
Recreativo Huelva 2 - 0 Sporting Gijon
Valladolid 1 - 3 Real Betis
Villarreal 2 - 0 Mallorca
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close