Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid se face iar de râs în Ligă. Presa din Spania titrează: "Adio Pellegrini!"

Real Madrid se face iar de râs în Ligă. Presa din Spania titrează: "Adio Pellegrini!"

Real Madrid se face iar de râs în Ligă. Presa din Spania titrează: "Adio Pellegrini!"
Sursa foto: cristiano ronaldo
11 Mar 2010   •   10:08

2010 este al şaselea an consecutiv în care Real Madrid părăseşte Liga Campionilor încă din faza optimilor de finală. O umilinţă fără precedent pentru cel ami titrat club de fotbal din lume, câştigător de nouă ori al Cupei şi Ligii Campionilor. Visul spaniolilor de a juca, anul acesta, finala Ligii Campionilor chiar pe Santiago Bernabeu s-a dus şi el, iar toate oalele se sparg în capul antrenorului Pellegrini. Presa iberică şi fanii îi vor capul tehnicianului chilian.
Golul şi prezenţa în teren a superstarului Cristiano Ronaldo nu a ajutat-o prea mult pe Real, iar spaniolii au înregistrat doar o remiză, 1-1, miercuri în faţa francezilor de la Olympique Lyon. În condiţiile în care OL s-a impus în tur cu 1-0, Real Madrid părăseşte Liga Campionilor. Lideri în Primera Division, la egalitate cu Barcelona, spaniolii nu au putut să suporte prea uşor umilinţa. Cotidianul spaniol "Marca" titrează joi "Adio Ligă, Adio Pellegrini", insinuând că eşecul de miercuri îl va costa pe chilian postul de antrenor pe Santiago Bernabeu.
"Mare eşec al Realului. Formaţia lui Pellegrini spune "adio" Ligii Campionilor după un 1-1 cu Olympique Lyon. După un început dătător de speranţe, în care Cristiano Ronaldo a egalat situaţia calificării, golul lui Pjanic a pus capăt visului european al "albilor", al unei finale a Ligii jucate pe Santiago Bernabeu. Pentru al şaselea an consecutiv, Real cade în optimi." a scris publicaţie citată, care a mai criticat şi lipsa de inspiraţie a lui Higuain, care a ratat ocazii rarisime de a duce scorul la 2-0 pentru Real Madrid.
Spaniolii îl critică pe Manuel Pellegrini pentru lipsa de reacţie la schimbările foarte inspirate ale lui Claude Puel, tehnicianul lui Lyon, dar şi pentru atitudinea formaţiei din capitala ţării.

Iker Casillas: "E greu de suportat"
Portarul-simbol al Realului, Iker Casillas, s-a declarat şi el şocat de eliminarea timpurie a echipei sale din Liga Campionilor.
"E greu de digerat, deoarece este o competiţie legat de care aveam mari speranţe, în special noi cei care suntem aici de mult timp. E o nouă lovitură pentru Real Madrid, dar trebuie să ne revenim. Trebuie să luăm pe umeri responsabilitatea care ne revine, dar trebuie să fim şi calmi. Este multă supărare acum şi asta se vede în vestiar", a declarat Casillas, potrivit goal.com.
Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close