Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid va construi o academie de fotbal in China

Real Madrid va construi o academie de fotbal in China

Real Madrid va construi o academie de fotbal in China
de M.T.    |    03 Aug 2011   •   12:55

Real Madrid va ajuta China să construiască cea mai mare academie de fotbal din ţară, în sudul oraşului Guangzhou, şi va trimite antrenori care să ajute la creşterea tinerelor talente locale.

Conducerea madrilenilor a semnat o înţelegere cu liderul din campionatul chinez, Guangzhou Evergrande, care prevede construirea unei academii în care se vor putea antrena 10.000 de tineri, scrie agenţia locală Xinhua, citată de Reuters.

Lucrăm împreună pentru construcţia unei academii în China, ceea ce poate reprezenta primul pas al colaborării noastre. Stabilim o relaţie strânsă cu Guangzhou Evergrande şi credem că pe zi ce trece aceasta este tot mai apropiată”, a declarat Florentino Perez, preşedintele Realului.

Cele două cluburi discută şi posibilitatea de a schimba jucători, precum şi promovarea reciprocă a brandurilor proprii.

Piaţa chineză a atras în ultimii ani tot mai multe cluburi importante din Europa, echipele cu nume jucând mai multe partide amicale în inter-sezon în China. Mai mult decât atât, Supercupa Italiei din acest an dintre AC Milan şi Inter va avea loc la Beijing.

Real Madrid a sosit pe 31 iulie în China, acolo unde, miercuri, va juca un meci amical împotriva echipei Guangzhou Evergrande.

×
Subiecte în articol: Real Madrid China
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close