Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid - Valencia 2-0. "Galacticii" s-au apropiat la un singur punct de Barcelona (VIDEO)

Real Madrid - Valencia 2-0. "Galacticii" s-au apropiat la un singur punct de Barcelona (VIDEO)

Real Madrid - Valencia 2-0. "Galacticii" s-au apropiat la un singur punct de Barcelona (VIDEO)
19 Apr 2010   •   12:59

Real Madrid s-a apropiat la un punct de Barcelona după victoria cu 2-0 în faţa valenciei. Real a dominat partida şi a deschis scorul în minutul 25 prin Gonzalo Higuain, după pasa lui Guti, iar Cristiano Ronaldo a adăugat al doilea gol cu 12 minute înainte de final, când Marcelo i-a întors o pasă în careu.

"Muncim şi trebuie să fim atenţi în ultimele etape ale sezonului. Nu ne vom relaxa şi vom trage din greu pentru a câştiga titlul. Trebuie să câştigăm toate meciurile, iar acum ne concentrăm pentru partida cu Zaragoza, una dificilă", a declarat Marcelo la finalul partidei.



Atacantul argentinian Higuain a fost fericit pentru golul pe care l-a înscris şi a declarat că echipa lui va da totul pentru victorie. "Sunt bucuros pentru că a fost un meci important pentru a reduce din diferenţă. Barcelona a pierdut două puncte şi era vital să învingem Valencia, un adversar dificil. Ştiam că este ca o finală şi ne-am comportat ca atare. Mai e destul până la final şi diferenţa este mică", a declarat Higuain.

Victoria l-a încântat şi pe directorul general Jorge Valdano, care a avertizat că finalul sezonului e încă departe. "Mai pot apărea surprize şi toate meciurile vor fi foarte grele de acum. Finalul este încă departe şi trebuie să ne păstrăm atitudinea optimistă. Vom încerca să profităm de greşelile Barcelonei, trebuie să vedem când apar acestea. Ronaldo şi Higuain sunt doi atacanţi devastatori şi puteau înscrie mai multe goluri împotriva Valenciei. Guti a jucat şi el foarte bine, plin de entuziasm. Vom conta pe el şi la meciul cu Zaragoza", a spus Valdano.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid La Liga
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close