Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real se împiedică în faţa Almeriei, iar Barca se distanţează în clasament

Real se împiedică în faţa Almeriei, iar Barca se distanţează în clasament

Real se împiedică în faţa Almeriei, iar Barca se distanţează în clasament
17 Ian 2011   •   10:57

Barcelona s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului din La Liga, după ce a învins pe Malaga, iar Real Madrid a remizat în mod surprinzător.

Catalanii au încheiat al 28-lea meci fără înfrângere, învingând cu 4-1, pe teren propriu, pe Malaga. Elevii lui Pep Guardiola au deschis scorul în minutul 8, graţie şutului plasat de Andres Iniesta de la distanţă. Xavi a lovit apoi bara, dar a contat prea puţin când David Villa a şutat pe jos pentru 2-0, după o pasă a lui Messi.

Malaga nu a avut răspuns pentru atacul Barcelonei, iar Pedro a înscris şi el după ce şutul lui Iniesta a fost blocat. Oaspeţii au reuşit să reducă din handicap în repriza a doua, după lovitura liberă executat frumos de Duda, care însă nu a făcut decât să o stârnească pe Barca să mai adauge un gol prin Villa.

 


Veşti bune pentru Barcelona au venit şi din tabăra rivală, după ce Real Madrid a ratat şansa de a ţine pasul cu liderul, remizând, scor 1-1, pe terenul formaţiei Almeria.

Altfel, Valencia forţează în continuarea obţinerea unui loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, Jeremy Mathieu contribuind pentru o victorie cu 2-0 în faţa lui Deportivo La Coruna.



×
Subiecte în articol: FC Barcelona Real Madrid La Liga
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close