Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rezultate Liga Campionilor. ?Extratereştrii? au făcut instrucţie în Elveţia: Basel ? Barca 0-5

Rezultate Liga Campionilor. ?Extratereştrii? au făcut instrucţie în Elveţia: Basel ? Barca 0-5

Rezultate Liga Campionilor. ?Extratereştrii? au făcut instrucţie în Elveţia: Basel ? Barca 0-5
23 Oct 2008   •   00:23

Etapa a treia a grupelor A, B, C şi D din Liga Campionilor a programat întâlniri interesante, însă nicio surpriză majoră nu s-a înregistrat. De menţionat ar fi doar modul chinuit în care Inter Milano a câştigat meciul de pe teren propriu cu Anorthosis Famagusta. Dacă CFR Cluj a fost învinsă cu 0-1 la Bordeaux, să aflăm şi celelalte rezultate ale serii.
În grupa A, din care fac parte şi ardelenii, Chelsea Londra a învins AS Roma cu scorul de 1-0. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de căpitanul londonezilor, John Terry, care a punctat cu capul în urma unui corner, în minutul 77. În urma acestui rezultat, Chelsea a acumulat şapte puncte şi este liderul Grupei A, acolo unde Roma ocupă poziţia a treia.
Grupa B
Formaţia italiană Internazionale Milano a trecut de Anothosis Famagusta, scor 1-0, într-un meci în care românul Cristian Chivu a fost integralist. Singurul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Adriano, în minutul 44 al partidei.
În celălalt meci al grupei, Panathinaikos Atena şi Werder Bremen au terminat la egalitate, scor 2-2, golurile fiind marcate de Mantzios (36, 68) pentru gazde, respectiv Mertesacker (29) şi Hugo Almeida (83).
Clasament:
1. Internazionale Milano - 7 puncte
2. Anorthosis - 4 puncte
3. Werder Bremen - 3 puncte
4. Panathinaikos - 1 punct
Grupa C
FC Barcelona a fost cu o clasă peste Basel, pe care a învins-o cu 5-0 în Elveţia, detaşându-se în fruntea clasamentului grupei. Golurile marcate rapid de Lionel Messi (4), Sergio Busquets (15) şi Bojan Krkic (22) au oferit oaspeţilor un avantaj de trei goluri la pauză. Imediat după reluare, Barcelona a marcat două goluri în trei minute, din nou prin Bojan (46) şi Xavi (48) pentru a încheia o seară perfectă.
În cealaltă partidă a serii, Sporting a reuşit să urce pe locul doi în grupă după o victorie la limită în Ucraina. Portughezii s-au impus cu 1-0 pe terenul lui Şahtior Doneţk, la care românul Răzvan Raţ a fost integralist. Liedson a marcat singurul gol al partidei, în minutul 76, după ce Derlei a deviat cu călcâiul o lovitură liberă executată de Fabio Rochemback.
Clasament:
1. Barcelona ? 9 puncte
2. Sporting ? 6 puncte
3. Şahtior ? 3 puncte
4. FC Basel ? 0 puncte
Grupa D
Liverpool a lăsat să îi scape un avantaj de un gol şi a rămas fără Robbie Keane, accidentat, încheiind la egalitate, scor 1-1, meciul cu Atletico, disputat la Madrid. Keane a dus Liverpool în avantaj în prima repriză, dar a fost nevoit să părăsească terenul la începutul părţii secunde, prezenţa sa la derby-ul cu Chelsea de duminică fiind pusă sub semnul întrebării. Ce părea iniţial să fie o seară bună pentru ?cormorani? s-a schimbat în rău când Simao Sabrosa, care a fost deseori curtat de gruparea de pe Anfield, a egalat cu şapte minute înainte de final.
În cealaltă partidă, PSV Eindhoven a obţinut primele puncte în acest sezon, învingând cu 2-0 Olympique Marseille, graţie golurilor înscrise de Koevermans în minutele 72 şi 86.
Clasament:
1. Atletico Madrid - 7 puncte
2. FC Liverpool ? 7 puncte
3. PSV Eindhoven - 3 puncte
4. Olympique Marseille - 0 puncte
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close