Antena 3 CNN Sport Fotbal extern River Plate îl doreşte insistent pe Fabbiani

River Plate îl doreşte insistent pe Fabbiani

River Plate îl doreşte insistent pe Fabbiani
24 Dec 2008   •   16:23

Deşi campionatul în Argentina s-a încheiat de puţin timp, marţi, River Plate îşi caută deja jucători. Unul dintre aceştia este atacantul aflat în proprietatea lui CFR Cluj, Christian Fabbiani, împrumutat în acest sezon la Newell?s Old Boys.
River Plate are un nou antrenor, Nestor Gorosito, începând cu data de 23 decembrie, acesta urmărind să cumpere un atacant înalt, cu detentă, care să exceleze la loviturile de cap şi să aibă golul în sânge. Cotidianul argentinial Ole anunţă că negocierile cu CFR Cluj sunt în stadiu avansat, lucru care îi convine şi ?Căpcăunului? argentinian, fan înfocat al lui River.
Competiţia va fi dură, anunţă gsp.ro, având în vedere că atacanţii ?Milionarilor? în acest moment sunt Abreu, Falcao, Salcedo şi Rios. Aceştia au ?reuşit?, însă, un sezon de toamnă dezastruos, echipa terminând pe ultimul loc în Apertura şi scăpând de la retrogradare doar datorită punctajelor bune din anii precedenţi, criteriu decisiv în Argentina.
Alb-roşii vor avea probleme în atac prin plecarea lui Falcao, motiv pentru care vor să o compenseze financiar pe Newell?s pentru a-l lua de pea cum pe Fabbiani. Independiente la Plata, celălalt club interesat de Fabbiani, probabil nu va avea nici o şansă de a-l mai lua pe campionul Ligii 1 în aceste condiţii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close