Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Robbie Fowler a semnat cu o nou-promovată, din prima ligă australiană (VIDEO)

Robbie Fowler a semnat cu o nou-promovată, din prima ligă australiană (VIDEO)

Robbie Fowler a semnat cu o nou-promovată, din prima ligă australiană (VIDEO)
04 Feb 2009   •   13:55

Fostul star al Angliei, Robbie Fowler a semnat un contract pe doi ani cu echipa din prima ligă australiană de fotbal North Queensland Fury. Fowler, în vârstă de 33 de ani, era liber de contract de când a fost dat afară de la Blackburn Rovers, în decembrie 2008.
Fostul atacant de la Liverpool, Manchester City, Leeds United şi Cardiff City va începe lucrul alături de cei de la Fury în iulie, înainte de începerea sezonului de debut al echipei în A-League. ?Tot ceea ce antrenorul lui Fury, Ian Ferguson, a pus pe masă şi mi-a prezentat a fost de înaltă clasă. Entuziasmul de la club este fantastic. Este o decizie uriaşă pentru familia mea, dar este de asemenea şi o oportunitate să îmi continui cariera într-o locaţie a lumii cu adevărat minunată?, a spus Fowler.
Fowler a fost dorit de mai multe cluburi din Australia, printre care Sydney FC, care a încercat să îl aducă pe britanic încă din 2007. Şi câteva echipe din China l-au dorit pe Fowler, dar acesta a optat pentru Fury, care se pregăteşte de primul sezon în A-League. ?L-am admirat ca jucător de mult timp şi este absolut fantastic că am reuşit să îl aducem aici. Robbie e mai mult decât un marcator, leagă jocul şi ştie cum să se poziţioneze pentru a antrena şi alţi jucători în meci. Ştiam că este serios în privinţa ofertei noastre când a venit la Townsville şi am putut să îi arătăm facilităţile şi stilul de viaţă pe care noi îl putem oferi familiei lui?, a spus Ferguson.
Fowler, care a jucat de 26 de ori în naţionala Angliei, şi-a început cariera în 1993 la Liverpool. În prima lui perioadă pe Anfield, Fowler a jucat 236 de meciuri, a înscris 120 de goluri şi a câştigat Cupa Uefa, Cupa Angliei şi Cupa Ligii, înainte de a părăsi clubul în 2001. A rămas celebru în istoria clubului pentru cel mai rapid hat-trick înscris vreodată în Premier League, în doar patru minute, împotriva lui Arsenal.

A urmat o perioadă marcată de accidentări la Leeds şi Manchester City, ca apoi să aibă o revenire-şoc la Liverpool, în ianuarie 2006. După 18 luni petrecute pe Anfield, timp în care a înscris 12 goluri în 39 de partide, Fowler a petrecut un sezon la Cardiff City şi apoi s-a transferat la Blackburn, pentru trei luni, în septembrie 2008. A prins cu greu prima echipă pe Ewood Park şi, după ce a jucat doar în trei partide ca titular, contractul său nu a mai fost reînnoit de Rovers.
Robbie Fowler - Regele din Liverpool

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close