Antena 3 CNN Sport Fotbal extern România a scăpat de austriacul Dragovici, operat după ce un coleg i-a spart dinţii

România a scăpat de austriacul Dragovici, operat după ce un coleg i-a spart dinţii

România a scăpat de austriacul Dragovici, operat după ce un coleg i-a spart dinţii
Sursa foto: alexander dragovici
31 Mar 2009   •   14:07

Ghinion pentru unul dintre tinerii lotului austriac înaintea partidei de la Klaugenfurt cu România. Aleksander Dragovici, un austriac de origini est-europene în vârstă de 18 ani, s-a lovit la un antrenament de luni de colegul său, Erwin Hoffer. Dragovici, fundaş la Austria Viena, a fost transportat la spital unde a trebuit să suporte o intervenţie chirurgicală în urmă căreia i s-a refăcut dantura.
Deşi nu mai are dinţii sparţi, jucătorul nu va putea să joace în partida pe care Austria o va disputa miercuri în compania României. Problemele de lot sunt destul de mari, deja, pentru selecţionerul Dietmar Constantini, care nu poate să conteze nici pe Manuel Weber, Zlatko Junuzovici, Alexander Manninger, Gyorgy Garics, Christoph Leitgeb, Andreas Ibertsberger şi Marc Janko, toţi cu probleme medicale, potrivit prosport. Accidentările vin pe fondul absenţei căpitanului Andreas Ivaschitz, care nu mai prinde deloc echipa la Panathinaikos Atena şi nu a mai fost convocat de tehnicianul Constantini.
Nici noul căpitan, Emanuel Pogatetz, nu a scăpat de probleme. Fundaşul lui Middlesbrough s-a accidentat la coapsă la antrenamentul de luni, dar staff-ul medial al Austriei în la putea pune pe picioare până la ora meciului de la Klaugenfurt, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close