Antena 3 CNN Sport Fotbal extern ROMÂNIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Șansă istorică pentru tricolorii mici

ROMÂNIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Șansă istorică pentru tricolorii mici

ROMÂNIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Șansă istorică pentru tricolorii mici
27 Iun 2019   •   16:00

ROMÂNIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. România fotbalistică se află înaintea celui mai important examen din ultimii ani. Mulţi ani! Calificarea în semifinalele lui EURO 2019 înseamnă o performanţă remarcabilă, cu atât mai mult cu cât a venit la pachet şi cu prezenţa la JO Tokyo 2020. În plus, realizările din San Marino şi Italia pot fi îmbunătăţite diseară, de la ora 19:00, la Bologna, acolo unde se va juca România-Germania.

ROMÂNIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. După România-Franţa 0-0, tricolorii lui Mirel Rădoi s-au mutat marţi dimineaţă de la Cesena la Forli, acolo unde au făcut ultimele pregătiri înaintea meciului cu nemţii. În teorie nu avem absolut nicio şansă dacă e să ţinem cont de faptul că niciodată în cele 7 jocuri directe disputate la acest nivel de vârstă nu am câştigat.

ROMÂNIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Nu mai punem la socoteală că Germania U21 este campioana en titre şi nici că mai au încă un titlu european câştigat, ceea ce demonstrează că Germania are un bazin de talente remarcabil, iar federaţia de acolo are grijă să pregătească jucători de calitate pentru Deutsche Mannschaft.

ROMÂNIA - GERMANIA LIVE la EURO U21. Duminică, pe 30 iunie, de la ora 21:45 se va juca finala EURO 2019. Să credem că una dintre echipe va fi cea pregătită de Mirel Rădoi!

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close