Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo a marcat primul său gol pentru Corinthians şi a rupt gardul de fericire (VIDEO)

Ronaldo a marcat primul său gol pentru Corinthians şi a rupt gardul de fericire (VIDEO)

Ronaldo a marcat primul său gol pentru Corinthians şi a rupt gardul de fericire (VIDEO)
09 Mar 2009   •   11:58

Atacantul brazilian Ronaldo, jucând abia al doilea său meci după accidentarea de la genunchi suferită anul trecut, a înscris golul egalizator în minutele de prelungire ale partidei pe care Corinthians a disputat-o cu marea rivală Palmeiras, duminică, încheiată cu scorul de 1-1.

Ronaldo, care a intrat pe teren în repriza secundă, a fost sancţionat cu cartonaş galben pentru că s-a căţărat pe gard pentru a sărbători reuşita alături de fani. O parte din gard a cedat sub greutatea suporterilor, dar nimeni nu a fost rănit. "Îmi pare rău pentru incident, dar nu mi-am putut stăpâni emoţiile", a declarat Ronaldo reporterilor de pe teren.

Despre reuşita sa, Ronaldo a spus că: "lăsând la o parte modestia, am dominat acel balon la perfecţie. Dacă nu ştiam cum să procedez într-o asemenea fază, nu aş mai fi ajuns unde sunt în ziua de azi". Golul său a venit pe finalul unei partide pe care Palmeiras a dominat-o şi pe care a fost la un pas de a o câştiga, graţie golului marcat de Diego Souza în minutul 48.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close