Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo înscrie o "dublă" şi ajută Real să se apropie de Barca în La Liga

Ronaldo înscrie o "dublă" şi ajută Real să se apropie de Barca în La Liga

Ronaldo înscrie o "dublă" şi ajută Real să se apropie de Barca în La Liga
04 Ian 2011   •   11:16

Real Madrid s-a apropiat la două puncte de liderul Barcelona după o victorie muncită, scor 3-2, în faţa rivalei locale Getafe, obţinută luni, când Cristiano Ronaldo a marcat de două ori.

Real a terminat partida în zece oameni, după ce Alvaro Arbeloa a primit cartonaşul roşu cu opt minute înainte de final. Getafe a înscris imediat al doilea gol, prin Juan Albin, însă elevii lui Jose Mourinho au supravieţuit finalului tensionat de meci.

Ronaldo a deschis scorul în minutul 11 din penalty, după ce Angel di Maria a fost tras în careu. Starul german Mesut Ozil a făcut 2-0 la scurt timp, după o pasă bună a lui Di Maria, dar Daniel Parejo a redus din handicap în minutul 29, pentru a menţine vie speranţa gazdelor, până când Ronaldo a marcat al 19-lea său gol în acest sezon, din pasa lui Benzema, după o oră de joc.

Într-o altă partidă disputată luni, Villarreal a obţinut a opta victorie din ultimele nouă partide pe teren propriu, învingând Almeria cu 2-0 şi întărindu-şi poziţia a treia în clasamentul din La Liga, în faţa Valenciei.


×
Subiecte în articol: Real Madrid La Liga
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close