Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo menţine Real la un punct de Barcelona, cu un hat-trick în meciul cu Mallorca (VIDEO)

Ronaldo menţine Real la un punct de Barcelona, cu un hat-trick în meciul cu Mallorca (VIDEO)

Ronaldo menţine Real la un punct de Barcelona, cu un hat-trick în meciul cu Mallorca (VIDEO)
06 Mai 2010   •   12:20

Cristiano Ronaldo a fost artizanul unei reveniri de excepţie pentru Real Madrid, care a învins cu 4-1 la Mallorca şi rămâne astfel în lupta pentru titlu.

Gazdele au condus cu 1-0 din minutul 16, însă zece minute mai târziu atacantul portughez a egalat, iar apoi a mai punctat de două ori după pauză. Scorul final a fost stabilit de celălalt golgheter al echipei, Gonzalo Higuain, iar Real Madrid a rămas la un singur punct de Barcelona în clasamentul din La Liga.

Cu acest hat-trick, Ronaldo a ajuns la 32 de goluri în toate competiţiile, dintre care 25 în campionat şi şapte în Liga Campionilor. "Cum am spus şi săptămâna trecută, vom câştiga titlul. Sunt foarte dornic, mai ales că acesta este primul meu sezon la Madrid".



Cu două etape înainte de final, Barcelona are 93 de puncte. Valencia şi-a asigurat de asemenea prezenţa în Liga Campionilor, având 68 de puncte pe locul trei, cu opt mai multe decât Sevilla şi unul în faţa celor de la Mallorca.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid La Liga
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close