Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Selecţionerul Azerbaidjanului, Berti Vogts, a fost atacat în timpul unei conferinţe de presă

Selecţionerul Azerbaidjanului, Berti Vogts, a fost atacat în timpul unei conferinţe de presă

Selecţionerul Azerbaidjanului, Berti Vogts, a fost atacat în timpul unei conferinţe de presă
06 Iun 2011   •   08:53

Germanul Berti Vogts, selecţionerul naţionalei Azerbaidjanului, a fost atacat de trei bărbaţi în timpul unei conferinţe de presă dinaintea meciului cu Germania din preliminariile Campionatului European din 2012.

 
Tehnicianul de 64 de ani a fost foarte criticat de presa azeră în ultima vreme, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare obţinute de echipa naţională, totul culminând cu eşecul de vineri în faţa Kazahstanului.
 
Vogts a declarat că cei trei bărbaţi care nu erau jurnalişti şi că atacul, oprit în cele din urmă de bodyguarzi, nu i-a produs nicio rană. Antrenorul a depus deja o plângere la poliţie şi a anunţat că va discuta „paşii următori cu avocaţii”.
 
Cu toate că incidentul a fost neplăcut, Vogts a spus că nu intenţionază să renunţe la banca tehnică a naţionalei din Azerbaidjan: „Poate că aş fi plecat, dacă nu mă lega o prietenie atât de strânsă cu preşedintele federaţiei. Am trecut prin multe de-a lungul carierei mele, dar nimic de felul acesta. Nu am cuvinte să descriu ce s-a întâmplat”.
 
Azerbaidjanul se află pe locul 5 în Grupa A din preliminariile Euro 2012, cu doar 3 puncte din cinci partide, iar marţi va întâlni pe teren propriu liderul Germania, care are punctaj maxim. 

×
Subiecte în articol: agresiune Azerbaidjan
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close