Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Debut cu stângul pentru Inter, 3-4 la Palermo

Serie A: Debut cu stângul pentru Inter, 3-4 la Palermo

Serie A: Debut cu stângul pentru Inter, 3-4 la Palermo
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Sep 2011   •   10:43

Inter Milano a pornit cu stângul în noua ediţie de Serie A, nerazzurri, fără Cristi Chivu, accidentat, fiind învinşi la Palermo, scor 3-4, la capătul unui meci spectaculos şi cu multe răsturnări de situaţie.

 
Diego Milito a deschis scorul pentru vicecampioana Italiei în minutul 33, dar sicilienii au egalat prin Miccoli imediat după pauză. Argentinianul Milito a făcut dubla din penalty şi i-a readus pe oaspeţi în avantaj, însă Palermo a reacţionat din nou rapid şi Abel Hernandez a marcat pentru 2-2, după o acţiune de toată frumuseţea.
 
Într-o perioadă în care Inter părea să forţeze golul victoriei, Miccoli a reuşit să înscrie din nou, cu o execuţie superbă din lovitură liberă, pentru ca nou-intratul Pinilla să încununeze evoluţia excelentă a gazdelor în minutul 88, atunci când l-a învins pe Julio Cesar cu un şut de la 20 de metri.
 
Diego Forlan a marcat la debutul pentru noua sa echipă în primul minut de prelungire, şi a oferit un plus de dramatism finalului, însă milanezii nu au mai avut timp pentru a obţine măcar un punct în primul meci din campionat din acest an.
 
Nu am renunţat în niciun moment. A fost un meci dificil, în care cred că am jucat foarte bine tactic în anumite momente. Sper că atitudinea aceasta să continue. Sunt fericit pentru că am trimis un semnal important”, a declarat Devis Mangia, tehnicianul lui Palermo, care a fost promovat pe banca sicilienilor de la echipa Primavera în urmă cu doar 10 zile şi care şi-a făcut astfel un debut excelent în Serie A.
 
Multe lucruri mărunte m-au deranjat, dar, mai presus de orice, faptul că am condus de două ori şi nu am reuşit să câştigăm. Fără îndoială, trebuie să lucrăm asupra multor aspecte, cum ar fi faptul că permitem adversarilor să declanşeze contraatacuri periculoase în urma unor lovituri de colţ de care beneficiem”, a spus Gian Piero Gasperini, noul antrenor al nerazzurrilor, aflat la a doua înfrângere a sezonului din tot atâtea meciuri oficiale.

 

×
Subiecte în articol: Serie A Palermo Inter Milano
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close