Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A. Inter şi AS Roma câştigă la limită şi menţin suspansul până în ultima etapă

Serie A. Inter şi AS Roma câştigă la limită şi menţin suspansul până în ultima etapă

Serie A. Inter şi AS Roma câştigă la limită şi menţin suspansul până în ultima etapă
09 Mai 2010   •   20:08


Cursa pentru titlu în Serie A va dura până în ultima etapă a sezonului, după ce AS Roma s-a chinuit să revină şi a învins in extremis Cagliari, pe teren propriu, într-o după-amiază în care Inter Milano a trecut la limită de Chievo într-un meci cu şapte goluri.

Andrea Lazzari a înscris pentru Cagliari în minutul 73 şi a redus la tăcere Stadio Olimpico din Roma, însă Francesco Totti a fost în formă maximă pe finalul partidei şi a reuşit să întoarcă rezultatul meciului cu o "dublă", al doilea gol venind din penalty. Rezultatul o lasă pe Roma la două puncte de Inter înaintea ultimei etape.

Dramatismul nu a lipsit nici de pe San Siro, unde Inter a fost nevoită să reziste unei reveniri uimitoare a celor de la Chievo. Thiago Motta i-a pus pe oaspeţi în avantaj cu un autogol, în minutul 12, însă doar un minut mai târziu Inter a egalat tot graţie unui autogol al lui Andrea Mantovani.

Cambiasso, Milito şi Balotelli i-au echipei lui Jose Mourinho un avantaj solid, dar din minutul 60 Chievo a reuşit să reducă din handicap prin Pablo Granoche şi Sergio Pellissier, oferind un final tensionat de partidă pentru Inter, care a ratat numeroase ocazii.

Sampdoria s-a apropiat decisiv de un loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după 1-1 pe terenul contracandidatei Palermo. Altfel, Bologna şi Catania şi-au asigurat un nou sezon în prima ligă, în timp ce Atalanta a fost retrogradată după 0-2 la Napoli.

Alte rezultate:
Bologna 1 - 1 Catania
Fiorentina 1 - 1 Siena
Genoa 1 - 0 AC Milan
Juventus 2 - 3 Parma
Livorno 1 - 2 Lazio
Napoli 2 - 0 Atalanta
Palermo 1 - 1 Sampdoria
Udinese 3 - 3 Bari

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close