Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Juventus câştigă Derby d'Italia. Eto'o, ratarea anului

Serie A: Juventus câştigă Derby d'Italia. Eto'o, ratarea anului

Serie A: Juventus câştigă Derby d'Italia. Eto'o, ratarea anului
Sursa foto: Foto: Gazzetta dello Sport
14 Feb 2011   •   09:51

Juventus a câştigat derbyul Italiei împotriva lui Inter cu scorul de 1-0 şi continuă să spere la un loc de Liga Campionilor. Unicul gol al partidei desfăşurate la Torino a fost marcat de Matri, în minutul 30.

După scandalul Calcipoli, Inter nu a reuşit niciodată să se impună la Torino în faţa marii rivale. Nerazzurri sperau să întrerupă tradiţia, însă au avut în faţă un adversar bine aşezat în teren de Luigi Del Neri, care a închis excelent spaţiile în apărare şi a contraatacat periculos de câte ori i s-a ivit ocazia. La finalul unei jumătătţi de oră fără mari ocazii, Sorensen a centrat excelent în careu, de unde Matri a reluat nestingherit în poarta lui Julio Cesar. A fost singurul eveniment important al primei reprize.

Partea a doua a început cu o ocazie a lui Pazzini şi cu replica bianconerilor, care au trecut pe lângă gol prin Matri, de două ori, şi Chiellini. Odată cu trecerea timpului, presiunea nerazzurrilor s-a accentuat, dar a fost absorbită fără mari emoţii de defensiva torinezilor. Chiar şi aşa, echipa lui Leonardo ar fi putut egala în finalul partidei, atunci când Eto'o a ratat incredibil din faţa porţii goale. Probabil, ratarea anului în Serie A.



Marile câştigătoare ale etapei în care Mutu a revenit ca titular sunt Milan şi Napoli, care s-au impus sâmbătă în faţa Parmei, respectiv a Romei, şi s-au desprins în fruntea clasamentului. Cu toate acestea, Inter are ocazia să reducă distanţa faţă de primele două clasate dacă va câştiga restanţa de miercuri cu Fiorentina.

Rezultate Serie A, etapa a 25-a

Milan - Parma 4-0
Roma - Napoli 0-2
Palermo - Fiorentina 2-4
Bari - Genoa 0-0
Brescia - Lazio 0-2
Cagliari - Chievo 4-1
Catania - Lecce 3-2
Cesena - Udinese 0-3
Sampdoria - Bologna 3-1
Juventus - Inter 1-0

×
Subiecte în articol: Juventus Inter Milano Serie A Samuel Eto'o
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close