Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Matri înscrie primele goluri pentru Juventus împotriva fostei sale echipe

Serie A: Matri înscrie primele goluri pentru Juventus împotriva fostei sale echipe

Serie A: Matri înscrie primele goluri pentru Juventus împotriva fostei sale echipe
Sursa foto: Foto: corrieredellosport.it
06 Feb 2011   •   23:04

Juventus a întrerupt seria negativă pe care a traversat-o în campionat şi Cupa Italiei, reuşind să câştige cu 3-1 partida din deplasare cu Cagliari. Golurile torinezilor au fost marcate de Matri, care a înscris de două ori chiar împotriva fostei sale echipe, şi Luca Toni. Pentru gazde a punctat Robert Acquafresca.

După două înfrângeri consecutive în campionat şi eliminarea din Cupa Italiei, Juve nu-şi mai permitea încă un pas greşit în încercarea de a ocupa un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului.

Transferat cu numai cinci zile în urmă chiar de la Cagliari, Alessandro Matri a deschis scorul pentru torinezi în minutul 20. Gazdele au egalat în debutul părţii secunde prin Acquafresca, însă acelaşi Matri a readus-o în avantaj pe Bătrâna Doamnă cu un sfert de oră înainte de sfârşitul meciului.

Rezultatul final a fost stabilit de Luca Toni, cu o lovitură de cap de la marginea careului.

În meciul în care Matri a marcat primele sale goluri la Juventus, iar Luca Toni a ajuns la cota 100 de reuşite în Serie A, căpitanul bianconerilor, Alessandro Del Piero, a devenit jucătorul cu cele mai multe prezenţe în campionat din istoria torinezilor, 444.

„Pinturicchio” l-a depăşit în acest top pe legendarul Giampiero Boniperti, care a adunat 443 de jocuri.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, Udinese a învins pe teren propriu pe Sampdoria, scor 2-0, şi s-a apropiat de poziţiile de Liga Campionilor. Reuşitele friulanilor le-au aparţinut lui Alexis Sanchez şi Di Natale, care a ajuns astfel la 100 de goluri marcate în Serie A pentru echipa al cărei căpitan este.

×
Subiecte în articol: Juventus Serie A fotbal
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close