Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Show de zile mari în Champions League! Bayern - Juve, dublă istorică, Barcelona, instrucție cu Arsenal

Show de zile mari în Champions League! Bayern - Juve, dublă istorică, Barcelona, instrucție cu Arsenal

Show de zile mari în Champions League! Bayern - Juve, dublă istorică, Barcelona, instrucție cu Arsenal
17 Mar 2016   •   00:29

Barcelona a câștigat și returul cu Arsenal, însă mai greu decât s-ar fi așteptat mulți. Catalanii s-au impus pe Camp Nou, scor 3-1 (5-1 la general) și s-au calificat în "sferturile" Ligii.

Meciurile dintre Bayern Munchen și Juventus au fost de departe cele mai tari din această fază a competiției. După 2-2 la Torino, puțini se așteptau ca nemții să aibă atâtea probleme la Munchen cu Juve.

Italienii au marcat de două ori și aveau 4-2 la general până în minutul 73 al celui de-al doilea meci. Lewandowski și Muller au făcut ca scorul să se repete și la meciul retur și partida să se ducă în prelungiri.

Juve a cedat din punct de vedere fizic și psihic, iar Bayern a punctat în minuele 108 și 110 prin Alcantara și Coman și s-a calificat în sferturile de finală.

Wolfsburg, Real Madrid, Manchester City, Atletico, Benfica și PSG sunt celelalte echipe calificate în sferturile de finală.

Tragerea la sorți la avea loc pe 18 martie 2016, iar meciurie se vor juca pe 5-6 aprilie și 12-13 aprilie.

Mai mult, pe GSP.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close