Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Sinisa Mihajlovic demisionează de la Catania şi poate să o preia pe Inter Milano

Sinisa Mihajlovic demisionează de la Catania şi poate să o preia pe Inter Milano

Sinisa Mihajlovic demisionează de la Catania şi poate să o preia pe Inter Milano
Sursa foto: sinisa mihajlovic
25 Mai 2010   •   15:52

Fostul internaţional al Yugostaviei a luat luat decizia surprinzătoare de a-şi da demisia din postul de antrenor al clubului sicilian Catania. Sârbul este acum unul dintre favoriţii la preluarea câştigătoarei Ligii Campionilor, Internazionale. Milanezii vor rămâne aproape sigur fără antrenor în această vară, Jose Mourinho fiind ca şi plecat la Real Madrid.
Sinisa Mihajlovic a fost antrenor secund la Inter până în 2008, moment în care a plecat de la Milano pentru a deveni antrenor principal la Bologna şi apoi la Catania. Eliberarea postului de tehnician la Inter şi demisia subită a lui Mihajlovic au dat liber comentariilor în Italia. Fanii Cataniei nu înţeleg motivele sârbului, în timp ce ai lui Inter se întreabă dacă acesta are suficientă experienţă pentru a antrena pe Giuseppe Meazza. Mihajlovic dă de înţeles că este interesat de post.
"Sper să îmi găsesc repede de lucru la un club pe măsura ambiţiilor mele profesionale", a spus antrenorul, cerându-şi scuze pentru problemele pe care le provoacă la club, potrivit Eurosport.
Mihajlovic a avut un sezon foarte bun cu Catania în Serie A, încheind stagiunea fără nici o emoţie privind retrogradarea şi învingând Juventus şi Inter.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Catania Serie A Jose Mourinho
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close