Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Speranţe la titlu până în ultima etapă pentru Real. Barca în pole position după 3-2 la Sevilla

Speranţe la titlu până în ultima etapă pentru Real. Barca în pole position după 3-2 la Sevilla

Speranţe la titlu până în ultima etapă pentru Real. Barca în pole position după 3-2 la Sevilla
09 Mai 2010   •   01:50


Câştigătoarea titlului în Spania va fi desemnată în ultima etapă a sezonului, după ce Barcelona a reuşit să îşi păstreze avansul de un punct în faţa lui Real Madrid, după o victorie tensionată cu 3-2 la Sevilla. Real a învins în superioritate numerică Athletic Bilbao cu 5-1, victoria fiind însă obţinută mai greu decât o arată scorul.

Barcelona are 96 de puncte, cu unul mai mult ca Real, şi primeşte vizita lui Valladolid pe Camp Nou în ultima etapă, având ocazia să îşi adjudece trofeul chiar în faţa propriilor fani. De partea cealaltă, madrilenii se deplasează la Malaga şi vor spera la o minune până în ultima clipă.

Sevilla şi Mallorca se vor duela la distanţă pentru ultimul loc ce asigură calificarea în Liga Campionilor, în timp ce Getafe şi Villarreal îşi dispută ultimul loc de Europa League, primii având momentan doar avantajul rezultatelor directe.

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 5 pentru Barca cu al 32-lea său gol din acest sezon incredibil, iar Bojan Krkic a dublat avantajul în minutul 28. Golul trei a fost semnat de Pedro Rodriguez în repriza secundă după eliminarea lui Konko pentru două galbene, însă Sevilla a renăscut imediat prin golurile lui Frederic Kanoute (68) şi Luis Fabiano (71), oferind Barcei emoţii pe finalul unui meci pe care trebuia să îl câştige lejer.

Real, pe de altă parte, a trecut de 100 de goluri în acest sezon, după 5-1 cu Bilbao, rezultatul venind pe fondul eliminării lui Fernando Amorebieta în minutul 21, pentru un henţ în careu. Cristiano Ronaldo a deschis scorul din penalty-ul rezultat, iar Francisco Yeste a egalat înainte de pauză. O serie fulger de goluri a făcut ca Gonzalo Higuain, Sergio Ramos, Karim Benzema şi Marcelo să îşi treacă numele pe lista marcatorilor în decurs de 13 minute şi să stabilească scorul final 5-1.

Alte rezultate:
Deportivo La Coruna 1 - 0 Mallorca
Espanyol 2 - 1 Osasuna
Getafe 2 - 1 Malaga
Sporting Gijon 1 - 1 Atletico Madrid
Tenerife 2 - 2 Almeria
Valladolid 2 - 1 Racing Santander
Villarreal 2 - 0 Valencia
Xerez 3 - 2 Zaragoza

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Real Madrid La Liga
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close