Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua părăseşte Europa League pe uşa din dos. Sheriff Tiraspol - Steaua 1-1

Steaua părăseşte Europa League pe uşa din dos. Sheriff Tiraspol - Steaua 1-1

Steaua părăseşte Europa League pe uşa din dos. Sheriff Tiraspol - Steaua 1-1
Sursa foto: bogdan stancu
02 Dec 2009   •   20:04

Eliminare ruşinoasă pentru Steaua din Europa League, după doar cinci meciuri disputate în Grupa H. Steaua a remizat şi la Tiraspol cu Sheriff scor 1-1 şi a pierdut orice şansă de a mai merge în primăvara europeană. Ironic este că în celălalt meci al grupei, Fenerbahce învinsese Twente cu scorul de 1-0 şi îi asigurase Stelei rezultatul de care avea nevoie.
Steaua nu a reuşit să îşi impună jocul în prima repriză, iar Volkov le-a dat mari emoţii "roş-albaştrilor". Stancu a trecut, totuşi, foarte aproape de a deschide scorul într-o repriză echilibrată, lovitura sa de cap ştergând, aproape, bara.
Sheriff a fost echipa care a deschis scorul în minutul 83, când rezerva Dhiedhiou a trimis un şut foarte stab, pe care Zapata a reuşit să în scape printre mâini, în poartă. Imediat, în minutul 87, Toja a prins un vole excelent din interiorul careului, şi a înscris golul speranţelor nebuneşti. Nimic nu s-a mai întâmplat, însă, până la final, cu excepţia eliminării lui Petre Marin, iar Steaua părăseşte Europa League pe uşa din dos.
Formaţiile de joc:
Sheriff Tiraspol: 1. Namaşco - 24. Mamah, 5. Tarkhnişvili, 2. Da Costa, 22. Rodriguez - 17. Rouamba, 10. Erohin, 18. Arbănaş - 14. Balima, 9. Franca, 3. Volkov. Antrenor: Leonid Kuciuk.
Steaua: 1. Zapata - 17. Baciu, 24. Ghionea, 5. Rada - 16. Nicoliţă, 26. Bicfalvi, 14. Toja, 7. Szekely - 11. Surdu, 28. Stancu, 6. Tănase. Antrenor Mihai Stoichiţă.
Clasamentul grupei H:
1. Fenerbahce - 12puncte
2. Twente - 7p
3. Sheriff Tiraspol - 5p
4. Steaua - 2p
Twente - Fenerbahce 0-1
În celălalt meci al Grupei H, Fenerbahce şi-a făcut treaba şi a învins Twente în Olanda, scor 0-1. Acesta era rezultatul perfect pentru Steaua, care în condiţiile unei victorii la Tiraspol ar fi avut şansa de a se bate în Ghencea cu olandezii cu calificarea în primăvara europeană pe masă.
Unicul gol al meciului de la Enschede a fost marcat de Diego Lugano, în minutul 71.
Ultimele meciuri ale grupei H sunt Steaua - Twente şi Fenerbahce - Sheriff.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua europa league Mihai Stoichita
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close