Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steaua și-a vândut portarul la o formație din Italia. Cuvinte grele aruncate de Gigi Becali

Steaua și-a vândut portarul la o formație din Italia. Cuvinte grele aruncate de Gigi Becali

Steaua și-a vândut portarul la o formație din Italia. Cuvinte grele aruncate de Gigi Becali
30 Aug 2016   •   22:38

Steaua a renunţat astăzi la Valentin Cojocaru, tânărul goalkeeper urmând a îşi încerca şansa în Serie A, la Crotone. Becali îl considera un "jucător problemă", motiv pentru care a dat curs imediat ofertei, scrie Digisport.ro.

"Eu vreau să fac fotbal la Steaua, nu grădiniță. Când vin părinții și te cicălesc, copilul ăla nu mai are viitor. Tatăl lui venea și ne spunea că Meme ar avea ceva cu el. Că nu știu ce avem noi cu el. Am vorbit cu jucătorul și i-am spus că doar cu el și cu Hamroun am probleme. Doar ei doi ne fac probleme, așa că am renunțat la el.

L-am dat la Crotone şi am rezolvat cu Stăncioiu. N-am dat niciun ban pe Stăncioiu. Are în contract că dacă primește o ofertă mai mare decât are la ASA îi va da drumul. El are 6000, noi îi dăm 7000 de euro. Nu stau să mă rog de Cojocaru, că el se crede cel mai mare portar din Europa", a declarat Gigi Becali la Digisport.

×
Subiecte în articol: steaua
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close