Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Supercupa Europei. Barcelona câştigă dramatic un meci cu 9 goluri - VIDEO

Supercupa Europei. Barcelona câştigă dramatic un meci cu 9 goluri - VIDEO

Supercupa Europei. Barcelona câştigă dramatic un meci cu 9 goluri - VIDEO
12 Aug 2015   •   00:27

FC Barcelona a câştigat Supercupa Europei cu un gol dramatic în prelungirile partidei cu Sevilla. La capătul a 120 de minute de joc tabela de marcaj a arătat un neverosimil scor de 5-4 în favoarea catalanilor.

Golul victoriei i-a aparţinut lui Pedro, care, deşi a anunţat recent că vrea să părăsească formaţia catalană, a avut parte de încrederea lui Luis Enrique şi a fost trimis în teren de pe banca de rezerve, ca în minutul 115 să împingă în poartă mingea respinsă slab de Beto, la şutul lui Dani Alves. 

Koke şi Adil Rami au avut şansa egalării în ultimele minute, pentru Sevilla, însă a doua remontada a partidei nu a mai fost posibilă. Sevilla, câştigătoarea Europa League, deja făcuse ceea ce părea imposibil când, condusă cu 4-1 în debutul reprizei secunde, a reuşit să egaleze. 

Sevilla a deschis scorul după doar trei minute, când Ever Banega a înscris din lovitură liberă. Însă Lionel Messi a reuşit şi el o premieră (da, încă mai poate să surprindă...) înscriind de două ori din lovitură liberă, ca Rafinha, înainte de pauză, şi Luis Suarez, în minutul 52, să facă 4-1. Andaluzii nu s-au dat însă bătuţi şi Jose Antonio Reyes a dat speranţe, iar Kevin Gameiro a înscris şi el dintr-un penalty acordat de Jeremy Mathieu. Cu zece minute înainte de finalul timpului regulamentar, Yevgen Konoplyanka a marcat din pasa lui Ciro Immobile, ca soarta partidei să se fie decisă în a doua repriză de prelungiri de oportunistul Pedro.

VIDEO

×
Subiecte în articol: FC Barcelona FC Sevilla
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close